Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I´m losing my favorite game.

grejen är den
att du inte förlorat lika starkt som jag gjort;
du har gått här ifrån som om det var oavgjort
i en match som inte spelade någon roll

och jag;
det var som om mitt favoritlag
blev utklassat av ditt
i den inte så viktiga matchen
(du skulle bara veta hur viktig den var för mig)

vi gick i alla fall hem
båda två
men med så olika känslor
ändå korsades våra vägar
gång på gång.




Fri vers av syster pion
Läst 561 gånger
Publicerad 2005-11-27 21:43



Bookmark and Share


    Morning Glory
Så som jag tolkar den känner jag igen mig otäckt väl.
Gillar tanken på att du fångat mina känslor för sekunden.
2006-01-11

  vega lando
för det första är titlen en titel till en otrolig låt!

du följer konceptet med järnhand och utvecklar det till en personligare snyggare vemodigare och mer talande version av nina perssons annars så finljusa stämma. du har din alldeles egna. och den säljer bra för mig!
2005-12-05

  Propella
Tilltalas av ärligheten i den här. Den är nästan oskuldsfull. Tack för härlig läsning!
2005-11-28
  > Nästa text
< Föregående

syster pion