Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tystnaden dånar

Nyss var rummet fullt
de levande trängde sig på
ville hjälpa i din hjälplöshet
- eller sin egen?

Du stod i centrum
utan egen ork
gav du
kraft till dem som skrek

Sakta tynade din kropp
bort från den värld
vi tror vi förstår

På våra näthinnor lever du
kvar finns ditt väsen

och en dånande tystnad




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-16 13:42



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Starkt berörande och mycket vackert.
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP