Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är väl inget luder.....

Nu är gränsen nådd när jag bir anklagad att jag är ett luder, när jag slår upp det ordet så bedyder ordet luder att ta betalt när någon ser på.
Är det någon som vet mer är jag tacksam för hjälp.




Fri vers av anita VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-16 22:13



Bookmark and Share


  aol
ruggigt obehagligt, ja bock är ju motsatsen inte så kul,
2010-11-02
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP