Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
barnsligt


Snowracern

Jag har lagt skidorna på hyllan
Tefaten används inte mer
Pulkan är sprucken
Snowracern ler
och lockar mig att för frestelsen falla

Tassar ut och gör en ängel i smyg

Skottar bort snön från gången
Bygger ett litet berg
Jagar katten på skoj
Njuter av vinterns färg
som värmer i allt det isande kalla

Kom och gör en ängel bredvid min

Åk snowracer med mig

Lek en stund, fall i min frestelse

Lämna spår i min snö




Himlen är rosa idag




Fri vers av Sören
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-29 10:51



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Läser med förtjusning dina busiga ord.
Ser bilder på näthinnan som
får mig att le *L*
Tack för det!
2005-12-06

  Cris
Gillar det där med att "Tassa ut och gör en ängel i smyg"
Texten förmedlar en glädje som vi alla bör unna oss. Fint
2005-12-03

  Per Rydberg
Wow! Tänk vad lite snö
kan locka fram! Pulkan
finns nere i källaren.
Tänk om man skulle.....
2005-11-30

  Laijza
En underbar dikt!! Känner glädjen, lekfullheten i varje ord...
På ett enkelt sätt förmelas bilderna klart och tydligt, och budskapet ekar ljudlöst i mitt öra..
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören