Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns den...


Fontanellen

Fingrar försiktigt på fontanellen
Känner pulsen slå
Är det så här skört, livet?

Hur kunde jag bli betrodd ansvaret
Så oförberedd?

Fingrar försiktigt på fontanellen
Fingrar på livet
Andlös

Du sover, lilla barn,
Tillitsfullt
Litar helt på mig
Mina fingrar

Då blir det jag
Som känner mig liten.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 573 gånger
Publicerad 2005-11-29 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP