Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord; Din mamma hade ändå bara skakat sitt mörka huvud.

 

Just där under parasollet vid ett skimrande blått hav, i skuggan av den brännheta solen, sa du de magiska orden. Precis när mannen i sombrero kom förbi och vägrade lämna oss ifred förrän vi köpt melon eller vindruvor och måsarna skrattade åt barnen vid strandkanten. Luften viskade hest att jag skulle ta vara på den dagen. Jag grävde ner fötterna i den varma sanden och sprättade lite på din sololjiga ryggtavla, du svarade med att lyfta upp mig och bära ut mig i vattnet. Jag borrade in ansiktet i ditt salta bröst och lät vågorna skölja bort tankarna på morgondagen.




Övriga genrer av Ensamma mamman
Läst 607 gånger
Publicerad 2005-11-30 01:42



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
SLUUTA NU,
detta var ju bara för härligt..
ush va bra...önskar mig bort
2005-11-30

  AC
Ah, vilken känsla det här förmedlar! Värmen, solljuset, havet, måsskrik, doften av sololja, smaken av salt och nuet. Och titeln med sin undertext. Inget mer behöver förklaras. Skitbra!

/AC
2005-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman