Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


Kärlekens låga.

Du är allt jag har önskat mig.
Du uppfyllde mina drömmar.
Jag älskar dig så mycket att det värker i mitt hjärta.
Dina beröringar på min kropp får mitt hjärta att slå volt.
Små kärleksord får jag av dig varje dag.
Dill dig vill jag säga stort tack .




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-13 07:52



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Vilka vackra tankar du har Annelie!
Tänker på dig!

Kramar

Ken
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP