Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

Sängen lockar inte ens
kudden tröstar inte
lakan ger ingen energi

var finns orken
som fyller urlakad själ

vem har nyckeln
till salighetens källa

hur får jag ny dos
glättighet

när jag saknar kraft att leta




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-13 12:40



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Verkligt trött, tung trötthet..Mycket bra skrivet, berörande. Kramen på dig!
2010-12-08

  aol
sänder en kram som omsluter lyfter dansar viskar ord som att när du lider så tänk att du levde även då,
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP