Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In Lak’ech

Varför tappar man bort barnasinnet som vuxen?
Varför finns alla måsten?
Varför finns alla polismänniskor?
Varför dömer de mig ?
Varför bedömer de mig ?
Hur bra jag har presterat.
Vad jag har sagt och inte sagt.
Varför får jag inte vara den jag är?
Vild och fri.
Kärleksfull och varm.
Ickedömande och förstående.
Men jag är inte arg .
Nej.
Jag är bara sorgsen.
Önskar bara alla väl.
Jag mediterar en stund.
Hoppar in i elden.
Ridandes på en häst.
Nu är jag på andra sidan där vi alla är lika.
I universum.
Där vi alla har samma värde.
In Lak’ech




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-18 23:08



Bookmark and Share


  Mangal VIP
En fin påminnelse. Tack! Återigen gillar jag formen - sektionerna - som skapar en engagerande resa genom texten. In Lak’ech
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP