Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiolen

Fila på fiolen.
Falska toner.
Fila du på din fiol.
Jag lyssnar och lider ännu en stund.
Och hoppas att jag en dag kan stänga av hörseln så att jag slipper höra:
fula toner från din vissna fiol..




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 533 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-19 00:22



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
=) kul och tragisk
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP