Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att kyssa en frusen spegel


illusioner
överväldigar
lockar mig
lurar mig nära

hungrande
blint
begärligt

lockar mina läppar närmare
närmare fördärvet
en liten stilla kyss
vore det så illa
vore det så farligt

kom igen och våga nu
kyss
bara lätt
bara sära på läpparna
pressa
helt lätt
dem mot

den blanka spegeln
den som hela tiden lurar
den som utmanar

där läpparna fastnar
som en fluga på flugpapper
kan bara stå där

se hur andedräkten
bildar vilda stråk
slingor
framför ögon
som tåras av smärtan

tårarna söker sig ner
värmer upp
frigör

kärlek
är som att kyssa en frusen spegel
man vet aldrig hur länge man sitter fast
hur ont det kommer att göra
men man kommer göra om det
igen
och
igen




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-19 14:52



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
en brister verklig sanning
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP