Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör mig inte


rör mig inte
snudda inte ens
min hud blöder
av minsta beröring av dig

jag vill spela oberörd
kall
söndertrasad osynligt inombords
där kniven du vred om
förrättar sitt blodiga värv

rör mig inte
det är slut på orden
kvar finns morden
på de känslor
du aldrig bar
men som jag i min enfald gav

ord är billiga
lätta att bara häva ut
men att ge dem mening svårt

rör mig inte
har i min hunger
efter beröring
blivit så känslig
jag skulle inte överleva
ens den lättaste puss

du är den drog
som kommer ta död på mig

tids nog kommer du på det
och den dagen
kommer jag få frid

rör mig inte
om du inte vill bringa mig i frid
för all tid




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 1166 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2010-11-19 15:47



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
"kvar finns morden
på de känslor
du aldrig bar "

vemodigt...berörande.
2016-05-12

  M.A.J.R
Utan tvivel det fantastiskt skrivet! Applåd
2016-03-26

  Hanna Mari Wallin
underbar poesi i sitt vemod, ömhet, närhet, förtvivlan ja allt finns där!

kramar
2015-07-12

  guardi
Starkt och vemodigt. Smärtan känns i varje bokstav av dina ord…
2015-06-28

  Hanna Mari Wallin
orden griper tag, man riktigt känner in smärtan och sveket i orden här...

starkt skrivet
2015-05-08

  Sanna i badet VIP
Igenkännande

.... mena allvar.
2012-02-10

    Max Poisé
Dessa ord är kvalité...

Dessa ord är sköna!

Bravo!
2011-03-30

  Filosofen2
Oj så sorgligt att du sårats så..
2011-02-03

  La Magnólia VIP
Så mycket vemod och smärta! Samtidigt så tänkvärd
och lärorik ...
2011-01-07

  Lavinia Röd
Förstår tror jag vad du menar. Det finns gränser, de gör ont men de är viktiga att upprätthålla. Det finns en stor skillnad mellan ord och handling. Att handla betyder allt, det ärndra är bara tjöt. Kärleken är ett vrerb. Bra!
2010-11-20

  Anna Nickolausson
gripande vacker och fylld av mörker
2010-11-20

  Emme VIP
Jättevacker..
2010-11-19

  wildrose
Gripande, bra
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP