Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna ditt hjärta

Öppna ditt hjärta.

Släpp ut kärleken.

Den är fri.

Och du.

Öppna det för någon,

som vill,

att du ska öppna det.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-02 07:04



Bookmark and Share


  PPQ
jättefin text och jag älskar din pressbild
2010-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP