Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nära nattens ände

 

 

havens stormar
lugnet över glömda liv
meningen i en sång

förvaltade minnen av mig
saknaden av stråk över fiolen

min styrka en förlorad värld
där skuggor bebor mina rum

vilse bland tända ljus
nära nattens ände




Fri vers av kath
Läst 212 gånger
Publicerad 2005-12-03 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath