Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den föränderliga vinden

 

 

smala linor över höjder
sökande sin linje i mörker
en passage

mållösa ögon talande
väntande runt mina hörn
en målning ofärdig


den värkande vintern
inbäddad mellan lakan
varats räddning

och i sydväst
den föränderliga vinden




Fri vers av kath
Läst 214 gånger
Publicerad 2005-12-04 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath