Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

över en varm dag

 

 

de blöta stegen
över en varm dag
havets avtryck
händers möte
gömslet bland törnen


en lek i kärlekens öga
faran i en ask - låst
ett ögonblick av befrielse
nära ekot av en dröm




Fri vers av kath
Läst 182 gånger
Publicerad 2005-12-04 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath