Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svår att nå

 

 

du är min bror
en vän i tiden
svår att nå
längtansfärgad
en skugga i dagen

två människor i varat
minnen otydliga nu
fångade i dagars då

du ser på mig
och jag bottnar en stund




Fri vers av kath
Läst 191 gånger
Publicerad 2005-12-04 10:37



Bookmark and Share


    Mejja
Denna så fylld av känslostorm! Jättefint skriven!
2005-12-04

  PPQ
I knoow rhe feeling kanonbra
2005-12-04
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath