Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under de stjärnor

 

 

besatt väntan i en tid glömd
ett vara i universums andetag
bortblåst av dagens ljus

men i minnet
dansar vi än
under de stjärnor våra ögon tände




Fri vers av kath
Läst 173 gånger
Publicerad 2005-12-04 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath