Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ett minne än

 

 

pamfletter utspridda
dina kvarglömda ord
leken oavslutad
påbörjad utan tanke

tiden en vän
oavbruten

påtaglig
våra leende
ett fotografi

i ett minne än




Fri vers av kath
Läst 155 gånger
Publicerad 2005-12-04 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath