Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens vrå


Vi bygger bo, du och jag älskling
du pekar och jag mekar
jag bygger bo med dig älskling
hemmets vrå ska bli vår

Vi talar varmt om framtiden
om mitt och om ditt
mina drömmar och dina
våra drömmar tillsammans

Vi planerar för det gemensamma
och pepparkakshuset på bordet
har vi byggt tillsammans
som en träningsmatch

Det luktar Lussekatter hemma
du bakade och jag såg fotboll
jag har mitt och du har ditt
men vi är alltid tillsammans

i vår kärlekens vrå




Fri vers av Tobbe
Läst 635 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-04 11:57



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Åhh va härligt...
2005-12-07

  Wretling
Underbar och fin :)
2005-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Tobbe
Tobbe