Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre tystnad

Inre tystnad

 

Stillhet

 

Lugn

 

Viskningar från igår

 

Ekar i mitt inre

 

Saknar dig så

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-07 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP