Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt

Vitare än så här
kan det aldrig bli
utsikten
är bedövande
skön

svart
av verklig svärta
utsikten
klarsynens
smärta

ytlig glädje
inre sorg
utsikten
realismens
omfamning




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-08 10:25



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Eller omfattning om man så vill..Tänker jag.
2010-12-08

  aol
säkert fint skaldat, gillas
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP