Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Knäppa tankar......




Varför?

Varför blir man sjuk?

 

Jag undrar varför?

 

Mitt huvud värker.

 

Jag har ont i mina leder.

 

Näsan är täppt.

 

Jag har ont i halsen.

 

Till vilken nytta?




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-08 21:00



Bookmark and Share


  Julio VIP
Stackare^
2010-12-08

  Ninananonia VIP
Ja trist att vara sjuk ! :)
Tack för omtanken :)
2010-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP