Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och änglar dansar

 

 

och änglar dansar
runt de tomma spåren
av en ensamhetens tid

kärleks stilla flykt
genom korridorers tystnad
mina stumma ord fyllda

av en sorg fångad i dig




Fri vers av kath
Läst 165 gånger
Publicerad 2005-12-04 17:28



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Fy vad mycket innehåll och mening du lyckas fånga med dessa ord ...
Vackert, känsloladdat och når ända fram ...*känner en lätt rysning*
2005-12-04
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath