Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntande dina händer

 

 

älskade, saknaden är stor
när mörkret lägrar sig
runt cellons varma ton
där en ofullbordad dans
löser sina steg
väntande dina händer


 




Fri vers av kath
Läst 265 gånger
Publicerad 2005-12-04 17:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ohyggligt länge sedan jag läste dig...
Denna text känns mjuk som en längtans suck. Väldigt, väldigt vackert!
2005-12-04
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath