Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där vinden vilar

 


ibland vilar vinden
och kärleken kysser oss
till en stillhet
bortom smärtan och saknaden

i längtan söker jag dig
där vinden vilar




Fri vers av kath
Läst 281 gånger
Publicerad 2005-12-04 17:59



Bookmark and Share


  prinscess VIP
fin dikt
2005-12-04
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath