I mitt fall är korset en symbol för något annat ....sorgen och smärtan orsakad av andra....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

I mitt fall är korset en symbol för något annat ....sorgen och smärtan orsakad av andra....




Korsfäst .

Jag är korsfäst, men inte död.

 

Jag vill skrika.

 

SLÄPP MIG FRI!

 

Men det går inte.

 

Jag är korsfäst , men lever ändå.

 

Måste kväva dem.

 

Mina inre skrik.

 

Så att ingen ser min smärta.

 

Snälla släpp mig fri.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-10 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP