Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt fall är korset  en symbol för något annat ....sorgen och smärtan orsakad av andra....




Farväl mitt kors. Härmed avlägsnar jag dig från min lekamen.

Mitt kors.

Jag tänker inte bära dig längre.

Jag har tröttnat.

Jag avlägsnar dig nu

från min kropp.

Mitt kors härmed avlägsnar jag dig från min lekamen.

Ahh! Frisk luft fyller mina lungor.

Jag känner mig fri!

Fri som vinden.

Fri som själen.

Men se, där kommer ju en till som jag.

Har du också kastat bort korset, som tyngde din själ?

Låt oss flyga ut i världen.

Tillsammans.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-10 12:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mm - korset är en god symbol att använda. Det kanske inte försvinner, men dess roll i själen blir mer undanskymd och blir till en resonans, som människan har nytta av i det upplevda livet.

Din dikt är ett härligt JA till diktarjaget och livet :-)
2010-12-12

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2010-12-12

  Ninananonia VIP
Ja vi flyger tillsammans :)
2010-12-10

    Ken Cassel
Ja, låt oss flyga ut i världen tillsammans
Det tycker jag låter bra och kul
:)

Mera kramar!

Ken
2010-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP