Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett spel varken att förlora eller vinna


hon bad om nya hälsningar 90 dagar efter sorti
han klädde sig i höst och vägrade backa
slog en bur av järn kring hoppets puls

och vägen kantades av faror men hon var inte varsam
nu står hon kvar och allt är tyst

ensam




Fri vers av Elin S
Läst 423 gånger
Publicerad 2005-12-04 20:22



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Ja du..Dina ord är smycken runt halsen och tavlor att ha på väggen att begrunda och beundra. SÅ fint. Varje ord en mening i sig.
2005-12-07

  Propella
"hon bad om nya hälsningar 90 dagar efter sorti
han klädde sig i höst och vägrade backa
slog en bur av järn kring hoppets puls"

Var får du allt ifrån?! Det är ju sååå bra....
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Elin S
Elin S