Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtärd

 

Du behöver inte vara rädd

viskade han när hans hand berörde hennes själ

kroppen riste vid hans beröring

hjärtat försökte fly ur sina fästen

 

Hur skulle hon någonsin kunna förklara

att handen brände bort

allt hennes försvar

till det djupaste inre

 

Att han redan passerat in

utan att öppna med sitt hjärta

hennes själ var förlorad

och hans energi förtärde henne

 

Hennes tårar smekte hans kind

hon darrade av skräck

medan orden ljög på hennes tunga

det är ingen fara

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-12-11 10:16



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Tänker på hur utsatt man kan vara på så många olika sätt. Stannade länge vid denna text. Den kändes. KÄNDES.
2010-12-11

  stella
En sån person hör din gråt fast du är alldeles tyst!
2010-12-11
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP