Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälpare i nöden

 

Jag hör dina ord i mitt öra

vibrerar längs ryggraden

när du yttrar sanningen

jag ber dig att inte skada mig mer

men du säger

att jag redan är skadad

orden är för min skull

för inre läkning

och jag lever igenom 

smärtan om och om igen

medan du skoningslöst

viskar vidare i mitt öra

tills den dagen jag inser

att du är jag

 

 

 

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-15 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP