Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofrivillig måltid

 

Du tar en stor tugga

låter dina käkar sakta mala 

sväljer

funderar lite

biter igen

dina ögon lyser

smaken tilltalar dig

du väljer de finaste delarna

gnager på benen

suger lite

drar ut på njutningen

spottar ut resterna

funderar på 

om du ska ta

ytterligare

en bit

av min själ




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-14 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP