Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kroppen minns hjälper inte sunt förnuft, den har eget liv och egna reaktioner...




En vandring bland minnen

 

Vandrar i mina egna fotspår

staden har bevarat minnet

av skratt som ekade mellan husväggarna

två varma kroppar

i vinternatten

för ett ögonblick

i förutsättningslöst möte

 

Från uppvärmda tak droppar isen

likt de tårar

som fyllde fotavtrycken stelfrusna

när ögonblicket övergavs

av rädslans stumhet

mina fötter berör varje spår

medan hjärtat gråter

 

Benen för mig steg för steg

längs med känslominnen

det svindlar för ögonen

när kroppen sakta berör

det oundvikliga

ackompanjerad av själens skrik

andningen upphör

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-17 10:16



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Bildskönt vackert...applåder
2010-12-22

  Michaela Dutius
Ja håller med Bjarne....dina ord ger en inre filmsekvens.....
Stark - berörande
2010-12-20

  Bjarne Nordbö
Så bra du får till det. Jag får liksom filmbilder i svartvitt framför mej. Dessa minnen, på gott och ont.
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP