Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du är ledsen och tom....




Jag kallar på min själ...

Jag tänder ett ljus.

Och väntar.

Jag kallar på dig

Kom kärlek kom!

Idag gör det lite ont.

Idag behöver jag dig.

Idag är mitt hjärta lite tomt.

Jag har fokuserat på negativa tankar.

Jag har lidit i jaget.

Jag har varit i egot en stund.

Jag trivs inte där.

 

Ja, Kom kärlek kom.

Fyll mitt bröst med frisk luft.

Fyll mitt hjärta med ljus och kärlek.

Öppna min port.

till himmelen..

så att

kärleken kan komma

och fylla min kropp med ljus och kärlek...

 

Och känn.

Där är är du ju.

Min själ.

Känner glädje i min kropp.

Kärlek så underbar.

Kärleken kommer in i mig...

Kärleken är jag...

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-12-25 12:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack för denna fina dikten, den behövdes.
2011-12-04

    Birgersdotter VIP
Underbar..helt underbar bokmärker
2011-11-24

  Robert Almgren VIP
En underbar affirmation man gärna återvänder till, vackert!
2011-10-17

  TT
...gillar denna...!!!
2010-12-27

  Michaela Dutius
Underbart vacker!
2010-12-25

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart... precis vad jag behövde läsa idag... Tack!
2010-12-25

  Niclas Petersson VIP
Fin och hoppfull. Tack.
Gillar.
2010-12-25

  Anna*
Vi mår bäst i kärleken och i vissheten om att vi är älskade. Att ta emot den kärleken när man mår som sämst är inte så lätt. Tack för din hoppingivande text den kommer att vara betydelsefull för många!
2010-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP