Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ytan syns mitt ego, och under ytan bor min själ...




Om att bli älskad...

Varför älskar vissa män

kvinnans yttre?

Det är så ytligt trist!

Jag vill bli älskad för mitt inre.

Jag vill inte att du lägger vikt vid min yta.

Jag vill bara att du älskar mig för mitt inre.

Att du älskar hela mig.

Ja, att du älskar min själ.

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-23 09:15



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Gott talat!
2010-12-23

  Carola Bouvin
Jag läste någonstans något riktigt fint " var rädd om mitt yttre där inne bor min själ" Vem vill inte bli älskad för just den man är.
2010-12-23

  Seglaren
svår fråga
även kvinnor lägger märke till det yttre!
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP