Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi skapar vår verklighet...

Med våra tankar....

Vi väljer hur vi ska tänka....

I varje situation....

Ja, det är magi...




En ny dag...

  

Äntligen morgon!

Ännu en dag formas.

Formas utav mig.

Ja,idag ska jag leva i kärlek.

Endast kärlek.

Ja, idag ska jag andas kärlek.

:)




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-18 10:02



Bookmark and Share


    R Peiper VIP
Låter som en underbar dag.
Finemang.
2010-12-19

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt : )
2010-12-18

  Janne
Så vackert
skrivit



Mvh


Själens krigare
2010-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP