Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig...




Du skriver så....

Du skriver så förbannat bra.

Och du gör mig så innerligt gla.

Ja,när livet är tomt och trist.

Så är det med dig nåt visst.

När jag läser en dikt av dig.

Blir jag varm inuti mig.

Ja, jag blir så lycklig och glad.

När jag läser var endaste rad,

som du någonsin skrivit till mig.

Ja,därför gillar jag dig.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-22 12:04



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Så fint, Nina!

Kram

Ken
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP