Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig...

Mina ord viskar till dig...




Kan du?

 

Kan du?

Kan du höra mig nu?

Kan du höra mig viska?

Kan du höra mig skratta?

Ja ,då kan du höra min själ.

 

 

 

 

 

 

 

© Ninananonia 2010




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-21 17:20



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
Oj vad vacker denhär var!
2010-12-21

  Ninananonia VIP
Härligt! :)
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP