Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM man bara ser med sitt hjärta....




MAGI

Ma

Gi

Magi

Livet är magi

Ja, livet är magiskt.

Man behöver bara se den.

Man behöver bara känna den.

Man behöver bara se den.

MAGI!

Man behöver bara höra den.

Du är din egen alkemist.

Magin bor i ditt hjärta. 

Magi finns i varje ögonblick!

Om du bara ser den.

 MAGI     MAGI     MAGI     MAGI     MAGI    MAGI    MAGI  

 



© Ninananonia 2010




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-21 18:19



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Vad härligt att du skriver så! Tack Mangal! :)

:)
2010-12-22

  Mangal VIP
Gillar dina texter som uppmanar oss att se det stora i allt - magisk text.
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP