Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppades för mycket


Ibland trodde man att det kanske skulle bli

Men oj så fel man hade

Där ser man den där andra tjejen vandra in i hans liv

Han sa ju massa vackra ord

Så falskt

Hoppades på lyckan

Men återgår till där jag började

I mörkret

Dax att kämpa sig upp igen




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 330 gånger
Publicerad 2005-12-05 21:53



Bookmark and Share


    äpple
känns igen! man hoppas ju alltid....
vädligt bra
2005-12-07

  Propella
Jättefin text! Tycker om slutet - det vittnar trots allt om att det finns lite hopp kvar i diktjaget, att det kommer ljusna.
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka