Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag önska dig?

Jag firar inte jul
har ingen matlust
tar inte fram nån tomte

Får jag önska dig God Jul?

Jag har ont i ryggen
kan inte sitta längre stund
du får gå utan mig

Får jag önska dig God Jul?

Jag fick telefon
från ja du vet
svarade så kort jag kunde

Får jag önska dig God Jul?

Jag tycker inte om grannen
pratar för mycket med mig
gillar honom inte

Får jag önska dig God Jul?

Jag vill inte äta
inte umgås
inte sitta inne
inte gå ut
inte göra nåt

Får jag önska dig God Jul?








Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-21 18:21



Bookmark and Share


  korpfjäder
du fångar en aspekt som sällan pratas om
bitterheten
sorgen
längtan
uttryckt i ett ständigt avvisande skrik om att bli sedd - men samtidigt en vägran att ta emot....
2010-12-21

    ej medlem längre
kännbara rader om den högtid som ställer till mycket för många. Fridfull Jul önskar jag.
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP