Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du en skapare? 

Vad skapar du?




Skapar du?

 

Skapar du?

Skapar du din egen film?

Eller låter du andra skapa din film?

Ja, oftast skapar jag.

Men, ibland är jag sorgsen.

Ja, då orkar jag inte skapa.

Och vad händer då?

Då skapar andra mitt liv.

Och då blir det kaos vill jag lova.

Då kommer problem, efter problem.

Ja, då måste jag sätta mig ner en stund.

Och fundera över, alla problem som hopat sig.

Ja, då är det bättre, att själv skapa sin egen film.

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-21 19:42



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Härligt Ken! Du är en skapare! :)
2010-12-21

    Ken Cassel
Zomma och skärpa
Ja, jag vill tro att jag fick ner det mesta på film nu
De bilder som jag bara ville ha på dig!
:)

Kram

Ken
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP