Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, det som göms,

i snö,

kommer fram,

 i tö...




Det som göms.....

snö        snö                  snö                            snö

                      snö                          snö

snö                              snö                       snö

           snö                    R                snö

snö                      snö                                  snö

            Ä                                        L

snö                snö                   snö           snö         snö

                                   snö                      E      snö

snö       K         snö                                                         

                                         snö            K        snö

snö      snö           snö                      snö               snö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-22 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP