Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja se

Jag har lite kvar att ge.

Ja se.

Jag ska inte dö riktigt än.

Nä, jag vill nog leva ett tag till.

Så att jag kan se,

vad jag kan skapa härnäst!

:)




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-21 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP