Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För det är ju så att man måste planera vad man säga..

i viktiga möten med andra...




Fokusera

Fokusera.

Tänk.

Fundera.

Vad vill du få ut,

av detta möte?

Vad vill du säga?

Hur ska du säga det?

Jag lovar, att du kommer att känna dig nöjd.

När du har sagt, det du ville säga.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-12-25 12:21



Bookmark and Share


  Anna*
I vissa möten behöver man fokusera mer än andra för att kunna säga det man verkligen vill ha sagt! Jättebra!
2010-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP