Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:)  Till de som behöver höra.....




Styr ditt liv..

Styr.

Styr ditt liv.

I rätt riktning.

Låt inte livet styra dig.

L

Å

T

I

N

T

E

L

I

V

E

T

S

T

Y

R

A

D

I

G

!

 

:)




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-22 12:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Yeah, fucking A+
2010-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP