Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig...




Min intuition

Min intuition.

Ja,

min själ,

styr ofta över

vad

och

hur

jag skriver.

Ja,

den talar om för mig,

vad jag behöver skriva

just nu

för att glädja dig

och

för att få dig att må bra!

Just nu.




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-23 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP