Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annelie


Kan du värma mig.

Jag längtar efter att du ska värma mig så jag blir varm.
Bara du kan värma mig så jag blir så het.
Dina händer runt mig när vi står där i duchen gör mig så kåt och våt.
Din hud är så varm och skön när vi står där tätt tillsammans.
Vi älskar hett och passonerat .
Jag njuter av varje ande tag .
Dina läppar tänder mig.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-12-28 07:27



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2011-02-05

  PPQ
vilken jättefin text så mycket längtan
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP