Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från mitt hjärta...




kärlek

    

    kärlek      kärlek

 kärlek  kärlek  kärlek

       kärlek  kärlek 

            kärlek     




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-05 01:07



Bookmark and Share


  Anna*
Så hjärtligt gott ♥♥♥
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP