Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir så glad..

Jag blir så glad,

av att se ett livstecken från dig.

 Jag drar en suck av lättnad.

 Ditt namn visar dina spår.

Vet att du fortfarande är vid liv,

att du orkat ännu en dag.

Jag önskar att,

änglarna beskyddar dig,

att de värmer din själ,

att de leder dig tillbaka till livet.

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-05 20:26



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket känslor, men också en hoppfullhet i det mörka och svåra. Så varmt och känsligt!
2011-01-06

  Svartsilver
Känns....
2011-01-06

    Ken Cassel
Vackert skriftat, Nina
:))

Kramar mér än två
Kanske en puss på kinden också är på sin plats

Ken
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP